Meer info GO! Coming Soon open open in maps drag Bekijk Kantoorruimte Neem contact op
play
A lot of people are afraid to say what they want. That's why they don't get what they want.
Madonna
Queen of pop

Aanbod

12.500m² werkruimtes
& de ideale horecapartner

DONNA zoekt een horeca e/o leisure partner! Voor de invulling van de plint van een nieuwbouwproject op Strijp-S

Bij binnenkomst tref je gelijk de horeca ruimte aan, ruim 700m². Aantrekkelijk voor Strijp-S breed met een volledig publieke plint. (600 m² in te vullen leasure). De plint, focuspunt van het pand, wat ook gelijk vol in het zicht staat van Strijp-S met de ligging tegenover het Ketelhuis. Idealiter met een ochtend-middag-avond programmering. 7 dagen per week.

DONNA biedt:
ca. 700 m2 horeca ruimte.
ca. 600 m2 leisure ruimte.

Huurprijs per m2/jaar € 192,- excl. BTW.
Oplevering: casco nieuwbouw.

Extra’s:
Overdekt terras ca. 300 m2 (algemene ruimte). Dakterras ca. 300 m2 (algemene ruimte). A1 locatie in het hart van Strijp-S.

Community:
Bewoners: 34 appartementen.
Bedrijven: ca. 13.000 m2.

Exploitatie:
Aanvang 1 februari 2023.
Contractduur 5 – 10 jaar.

Nieuwsgierig geworden, neem z.s.m. contact op met onze community manager Jack Reeuwijk:
(jackreeuwijk@donna-eindhoven of 06-37171178).

12.500m² werkruimtes.

Werkruimtes
De eerste intentieverklaringen zijn getekend. Maar nog niets is zeker in de indeling binnen DONNA. We zouden graag kennismaken met een zo groot mogelijke poule aan ondernemers zodat we de juiste keuzes maken en iets creëren waar kruisbestuiving en energie bijdraagt aan elke dag werken op Strijp-S.

Hier is werkelijk alles mogelijk
Een flexibele werkplek? Een dynamische studio of een eigen kantoor? Op de eerste 6 verdiepingen van DONNA worden diverse werkruimtes (huur) en (gezamenlijke) faciliteiten gerealiseerd.

Vertel ons wat jij nodig hebt, en wij zorgen dat jij kan doen waar jij goed in bent: ondernemen!

Leren van 20 jaar Strijp-S
Inmiddels is het alweer ruim 20 jaar geleden dat Philips zijn uittreden deed in het gebied. De doorontwikkeling kwam langzaam op gang. Inmiddles is er op Strijp-S circa 100.000 m² bedrijfsruimte gecreëerd, meer dan duizend bedrijven werken aan een droom en inmiddels 2.500 woningen gerealiseerd zijn.

DONNA is het resultaat van 20 jaar leren en ontwikkelen op Strijp-S. Ondernemers de volgende stap bieden. De meest energieke plek op een locatie vol in het zicht. Geleden tegen over het Ketelhuis, langs het Klokgebouw.
En midden tussen de (oude Philips fabrieken) Strijp-S driehoek en de Strijp-S Brand Avenue. Waar grote merken en ondernemers zich kunnen profileren.

Claim your
piece of
the future