Meer info GO! Coming Soon Neem contact op open open in maps drag Bekijk de woonlofts
play
God had to create disco music so I could be born and be successful.
Donna Summer
Queen of Disco

Grow.

FUTURE BUILT
ON THE PAST

Midden op Strijp-S, het voormalig Philips industrieterrein stond het SEH. Met als karakteristieke bijnaam: de gele Madonna, waarschijnlijk vanwege de kleur. Philips trok rond 1990 langzaam weg en in 2007 werd het pand vanwege de slechte staat gesloopt. Strijp-S was in een herontwikkeling beland, het verboden stadsdeel werd opengesteld. Het waren de skaters van Area51 en de boulderers van Monk die als pioniers met vooruitziende blik hun intrede deden. Snel volgden andere ondernemende creatives en innovators.

De naam Donna is een knipoog naar het rijke verleden, maar nog belangrijker is het doen herrijzen van de durf en wilskracht van deze unieke plek. Ook architect Stefan de Bever heeft zich hierdoor laten inspireren en maakt met zijn architectuur een verwijzing naar de oude Philipsfabrieken. Grote overspanningen, extra hoge ruimten, veel glas en beton. Een stoer en robuust gebouw dat door bouwt op het verleden.

UNIQUE IN EVERY WAY

Strijp-S is in alle opzichten uniek, het hoge percentage creatievelingen dat er nu woont en werkt, het industriële verleden en de werkmentaliteit. Het creatieve hart van de stad dat nooit stil zal staan. We kunnen wel stellen dat Donna een van de meest bijzondere gebouwen op Strijp-S zal worden. Gelegen naast het Klokgebouw en met het bruisende Ketelhuis in de voortuin waar u prachtig op
uitkijkt.

De grote glasopeningen zorgen voor veel transparantie, waardoor het daglicht tot diep in het gebouw doordringt. Door de grote overspanningen zijn de zes kantoorverdiepingen vrij indeelbaar. Boven de publieksgerichte plint en deze zes kantoorverdiepingen komen vier verdiepingen met werk- en woonlofts. De bewoners van de woonlofts en de medewerkers van de werklofts hebben vanaf de buitenruimte op de 7e verdieping een heel gaaf uitzicht op het Ketelhuisplein. Deze buitenruimte wordt voorzien van een sedumdak met diverse zitelementen en plantenbakken. Een plek om elkaar te ontmoeten! Kortom Donna wordt een plek waar ongekende kansen en alle ruimte wordt gecreëerd om te ontmoeten, te wonen en te werken. Multifunctioneel en dynamisch!

READY FOR
THE FUTURE

De woon- en werklofts krijgen vloerverwarming, vloerkoeling, zonwerende beglazing en op de zonbelaste gevels zonwering.

De grote gevelopeningen van de woonlofts liggen iets terug, om zo ruimte te bieden aan een grote kamerbrede buitenruimte en de opwarming van de zon te beperken. De grote gevelopeningen van de werklofts worden voorzien van een grote schuifpui, zodat je meer contact krijgt met de buitenwereld.