Meer info GO! Coming Soon open open in maps drag Bekijk Kantoorruimte Neem contact op
play

DON’T SETTLE
FOR LESS

Strijp-S is een bruisend en dynamisch gebied waar reeds circa 60.000 m2 bedrijfsruimte, meer dan 550 bedrijven en zo’n 2.500 woningen gerealiseerd zijn. Grote gedeeltes van de oude fabrieken zijn omgetoverd tot hippe winkels en goede horecazaken, waaronder Mood, Het Ketelhuis, de Pastry Club en de Vershal. In deze food court bieden lokale ondernemers hun lekkernijen aan, die ter plekke genuttigd kunnen worden. Een variëteit aan horeca waar zowel zakelijk als privé gebruik van kan worden gemaakt.

Maar Strijp-S biedt meer. Zoals de Dutch Design Week, GLOW en de Dutch Technology Week. Op het Ketelhuisplein wordt meerdere malen per jaar de Feel-Good market georganiseerd. Een markt vol heerlijke en unieke producten, waar u ook kunt genieten van een drankje en livemuziek.

PERFECTLY ACCESSIBLE

Strijp-S ligt vlakbij centrum Eindhoven en is ondanks dat perfect bereikbaar. Als je met de auto komt, kun je parkeren in de parkeergarage Om de Hoek, gelegen aan de achterzijde van Donna. Mocht je liever met het openbaar vervoer willen reizen, dan kun je gebruik maken van het eigen NS-station van Strijp-S. Er gaan meerdere bussen per uur richting het centraal station en Eindhoven Airport.

Naast deze basisvoorzieningen zoals parkeren en het stallen van fietsen zijn er ook volop mogelijkheden in het delen van elektrische auto’s, fietsen en scooters. Bovendien is er op Strijp-S een uitstekende elektrische laadinfrastructuur voor auto’s.

MOVING
FORWARD